Campingrådet udsteder campingpasset Camping Key Europe som godkendte campingpladser har mulighed for at sælge til deres gæster.

Campingrådet har en afregningspris på kr. 36,10 pr. solgte campingpas, som trækkes fra kontingentet. Campingpladsen kan således sælge CKE-campingpas – og dertilhørende årsmærker – til den pris, som campingpladsen måtte ønske det.

Argumenter for salg af CKE-campingpas

CKE-campingpasset giver flg. fordele for gæsten:

  • Hurtig og nem ind- og udcheckning
  • Større tryghed (Klagenævn, brand- og førstehjælp, krav om bom, hegning og opsyn – dog ikke i alle stjernekategorier)
  • Ulykkes- og ansvarsforsikring – herunder hjemrejsedækning i alle europæiske lande
  • Garanti for at campingpladsen lever op til stjernekrav og kvalitet, som tjekkes ved årlige konsulentbesøg
  • Uvildig information på danskecampingpladser.dk
  • Gyldig i alle europæiske lande

Desuden er der på campingpasset tilknyttet en forsikring for campingpladsen, der dækker regningen, hvis gæsten forlader pladsen uden at have betalt. Se mere om reglerne herfor her.

Campingpas.dk

www.campingpas.dk er det muligt at indtaste sine campingpas, hvis man ikke har et bookingsystem, der er sat op således, at det kan indsende eller udskrive campingpas. Dette gøres ved at klikke på menupunktet “Indtast nyt campingpas”, hvorefter man bliver bedt om at indtaste gæstens oplysninger. Herefter trykkes der “Godkend” og det er således muligt at udskrive det midlertidige campingpas på pasformularen, der er blevet tilsendt fra Campingrådet. Har du en campingpasprinter, kan du ligeledes udskrive campingpasset herindefra.

Der blev fra 2006-sæsonen åbnet op for, at campinggæster på forhånd kan bestille et campingpas via internettet. På www.campingpas.dk kan man under menupunktet “Tilmeld onlinesalg af pas” finde yderligere information om ordningen.

Du er velkommen til at rette henvendelse til Campingrådets sekretariat, hvis der er yderligere spørgsmål, eller du har problemer med at få systemet til at fungere.