Aktiv Danmark sørger for bedre aktiviteter og oplevelser i dansk turisme, som er blevet en stadig større del af ferien. For at sikre kvalitet og indhold i de danske ferietilbud er Aktiv Danmark-netværket, en del af Dansk Turismefremme, blevet etableret af centrale aktører i dansk turisme. Netværket arbejder bl.a. tæt sammen med Campingrådet, Feriehusudlejernes Brancheforening, Feriepartner Danmark, Danmarks Restauranter & Caféer samt VisitDenmark.

Vision: AD vil give dets medlemmer øgede muligheder for profit via kvalitetsudvikling, produktudvikling, markedsføring og fremme af medlemmernes turistvirksomheder og deres produkter. Det er med hjælp fra Aktiv Danmarks medlemmer, at der skal skabes et nyt rum for videns- og erfaringsudveksling, som skal medvirke til at skabe vækst i dansk tematurisme.

Mission: AD arbejder for at øge medlemmernes omsætning og profit. Aktiv Danmark arbejder for at styrke kvaliteten samt markedsføringen af det danske turismeerhverv online og offline indenfor temaerne Cycling, Walking, Fishing, Golf, Gastronomy og Wellness.

Aktiv Danmark logo

Temaer hos Aktiv Danmark

Her kan du se de forskellige medlemsfordele som du kan få ved medlemskab for din campingplads.

tppi.jpgCycling
tppi.jpgWalking
tppi.jpgFishing
tppi.jpgGolf
tppi.jpgGastronomy
tppi.jpgWellness

Du kan også besøge Aktiv Danmarks egen hjemmeside.