På denne side finder du alle de temaer, der findes på de godkendte campingpladser i Danmark.

Campingpladserne vil gerne give dig og din familie den bedste ferie, I nogensinde har haft. Derfor får I mulighed for at deltage i en lang række forskellige aktiviteter på de danske campingpladser, der kan krydre campingferien med nogle spændende og sjove oplevelser.

Inddeling i temaer sikrer, at aktiviteterne har høj kvalitet og, at du får en mindeværdig oplevelse. Campingrådet markedsfører campingpladsernes udbud af aktiviteter under forudsætning af, at campingpladserne lever op til en række kvalitative krav til hvert aktivitetstema.

Temaerne cykelferie, lystfiskeri og golf har de samme krav, som de temaer campingpladserne har meldt sig til gennem Aktiv Danmark og VisitDenmark. Campingpladserne opfylder automatisk kravene til Aktiv Danmark, når de lever op til kravene for cykelferie, lystfiskeri og golf. For at kvalificere sig til temaet miljøvenlig camping skal campingpladsen opfylde de samme krav, som gælder for ”Green Key”. Du finder mere information om disse kriterier på http://www.green-key.dk/.

Nedenfor finder du mere information om de konkrete temaer

tppi.jpgAktivitetsskema
tppi.jpgAutocampere
tppi.jpgBynær camping
tppi.jpgCykling/cykelferie
tppi.jpgDykning
tppi.jpgDyr på pladsen
tppi.jpgHeste
tppi.jpgFred og ro
tppi.jpgGolf
tppi.jpgGrøn nøgle
tppi.jpgKano (kajak)
tppi.jpgKonference
tppi.jpgLejrskoler/grupper
tppi.jpgLystfiskeri
tppi.jpgStævner/klubber
tppi.jpgVandring
tppi.jpgVandsport
tppi.jpgVinteråbent, helt
tppi.jpgVinteråbent ved tilmelding
tppi.jpgWellness
tppi.jpgWindsurfing

Wellness på camping Ridning på camping Snobrød på camping