Et Camping Key Europe campingpas kan købes på de enkelte campingpladser og enkelte turistbureauer, hvor man også kan forny det. Det kan også købes via www.danskecampingpladser.dk.

Du udfylder blot en bestillingsformular, der fungerer midlertidigt, indtil du får tilsendt plastickortet. Plastickortet vil være forsynet med et årsmærke, der er gyldigt for kalenderåret. Husk at medtage det midlertidige campingpas (bestillingsformularen), når du rejser videre.

Kortet produceres næste arbejdsdag efter bestillingen, og det tager herefter op til 5 arbejdsdage, førend det ligger i postkassen.

Campingpas Camping Key Europe
Et gyldigt Camping Key Europe er gyldigt i alle europæiske lande.

Alle gyldige Camping Key Europe er omfattet af en ansvarsforsikring overfor 3. person, såfremt pasindehaveren ikke selv har anden forsikringsmæssig dækning. Forsikringen dækker kun skader, som man ifølge dansk retspraksis kan drages til ansvar for.

Køb dit Camping Key Europe her

 

Campingpladser med en pasprinter

Du kan købe nyt campingpas eller forny dit gamle på alle godkendte campingpladser i Danmark. Du kan se dem ved at besøge www.danskecampingpladser.dk.

På nogle campingpladser har du mulighed for at købe et færdigt udprintet campingpas, da disse pladser har en pasprinter.

På de øvrige campingpladser, der ikke har en pasprinter, får du et midlertidigt, som fungerer på samme måde som plastickortet. Dog anbefaler Campingrådet, at man er i besiddelse af et gyldigt campingpas-plastickort, hvis man skal til udlandet.

Det er altid en god idé at ringe til campingpladsen på forhånd.

Se alle campingpladser med en pasprinter her.